Meer dan een "technologisch effect", creëren onze Virtual Tours een reëel toegevoegde waarde voor de vastgoedmakelaar maar ook voor zijn klanten en de potentiële kopers.

Onze oplossingen

"De Virtual Tour", ons virtueel bezoek: Biedt een overstelpend bezoek aan de potentiële koper of verhuurder. Dit sterk communicatiehulpmiddel verhoogt uw niveau van gemotiveerd bezoek en geeft u tijd voor belangrijke winstgevende productiviteit.
"eVitrine": Beeldt u in dat men voortaan op een groot scherm, geplaatst in uw etalage of in uw agentschap, een “slide-show” van de mooiste beelden van uw aanbod kan bewonderen. Een compositie van foto’s en panoramische zichten volgen zich op. Maak de presentatie van uw agentschap dynamisch en steek uit boven de concurrentie!
"CD-Rom Album": Zoals een digitaal fotoalbum met uw logo en gegevens, bevat de CD-Rom alle beelden en functies van de Virtual Tour. U biedt aldus aan uw klanten en hun verwanten de kans om van hun vastgoed en uw diensten de beste herinneringen te behouden.
Volledige Catalogus:
VTnomade:
De Pda en Smartphone oplossing!...
De Minitour:
Toegangsreeks...
VTProject:
Een eerste klasse Virtual Tour van uw vastgoedproject...
VTLijst:
Voer de lijst van uw Tours portefeuille eenvoudig in uw webpagina...
VTVeiligheid:
Beveilig de toegang van de Virtual Tours van prestigieuse vastgoederen...

VTCustom:
U wenst een virtuele bezoek van een exceptioneel evenement of prestigieuse vastgoed? Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte.

 
Onthaal | Privé-leven | Contact | Suggesties(c) 2005 - VirtualTour.be