VT Kwaliteit:
Wij verzekeren zelf het geheel van onze productie en dienstverrichtingen. Dit laat ons toe om een totale controle op hun kwaliteit uit te oefenen.Onze diensten
Een wel begrepen dienst!
Als een vennootschap ten dienste van de professionele vastgoedmakelaren, bouwen wij aan een nauwe en duurzame handelsbetrekking met onze klanten. Omdat we niet op contractuele basis werken maar wel aan de bestelling, zijn wij bewust dat de vernieuwing van onze bestellingportefeuille afhangt van een antwoord aan uw kwaliteit en dienst verwachtingen. Dit is uw beste garantie.
Een nabijheiddienst:
We breiden ons verkoopnetwerk uit teneinde een verpersoonlijkte dienst van nabijheid, die een snelle reactietijd en ingekorte levertijden toelaat, aan te bieden.
Een "sleutel in de hand" dienst:
Teneinde u het leven te vereenvoudigen, stellen wij u een volledige dienst voor: van het maken van de afspraak tot aan de publicatie van de Tour op uw site en/of op het vastgoedportaal van uw keuze. Bovendien, via uw klantzone hebt u toegang tot alle relevante informatie van uw rekening, en dit in real time.
Wij verrichten:
De afspraken volgens
uw instructies

De productie van de "Tours"
De pagina opmaak van de "Tours" volgens uw grafische opmaak
De hosting van de "Tours"
Het verzenden van de "eVitrine" beelden en van de "CD-Rom Album" (optioneel)
Het onderhoud van uw on-line rekening
Een maandelijkse facturatie
 
 
Onthaal | Privé-leven | Contact | Suggesties(c) 2005 - VirtualTour.be